Lax'n'Busto actuaran a Mira-sol amb els santcugatencs The Risas com a teloners


Temes relacionats

Lax'n'Busto, 'Ves quins parells' i El documental del mes, plats forts de la nova programació de la XCCP (18/gen/11)


  • Comparteix:

Lax'n'busto visitaran el Casal de Mira-sol

Lax'n'busto visitaran el Casal de Mira-sol

El 25 de febrer serà un dia important per The Risas. El jove grup santcugatenc de funky-pop telonejarà Lax'n'Busto, un dels grups més importants del rock català, que arriben a Sant Cugat després de publicar el seu darrer disc, 'Simfònic'. El concert, organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat, tindrà lloc al Casal de Mira-sol i l'entrada costa 10 euros.

Un dels actes destacats en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat és el concert que oferiran els Lax'n'Busto al Casal de Mira-sol. Serà el proper 25 de febrer, amb un preu d'entrada de 10 euros i amb els joves The Risas com a teloners.

El grup santcugatenc de funky-pop començarà la seva actuació, que durarà tres quarts d'hora, a dos quarts d'onze de la nit. Després arribarà el torn del plat fort, Lax'n'Busto, un grup amb 25 anys de trajectòria i 13 discos publicats. La banda va publicar el seu últim àlbum d'estudi, titulat 'Objectiu: la lluna' l'any 2008, i des d'aleshores ha publicat dos àlbums enregistrats en directe. Es tracta de 'Lax'n'Busto a l'Apolo', del 2009, i 'Simfònic', enregistrat conjuntament amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.

Els assistents al Casal de Mira-sol tindran un paper importantíssim en el concert, perquè en els darrers anys el grup d'El Vendrell està atorgant molt de protagonisme al públic.

Ho explica el bateria del grup, Jimmy Piñol.

Jimmy Piñol

El públic, en els darrers anys, és com un membre més del grup, perquè té dinàmiques que ens fan vibrar d'una manera o altra.


Una hora abans que comenci l'actuació de Lax'n'busto arribarà el torn de The Risas. Per als membres del grup santcugatenc aquest serà un concert especial, pel que suposa compartir escenari amb un grup de la talla de Lax'n'Busto, i perquè una relació especial uneix els membres de tots dos grups.

Ho explica el cantant i guitarrista de The Risas, Martí González.

Martí González

Ens coneixem de l'escola itinerant Campus Rock. Els The Risas portem molts anys anant-hi, i alguns d'ells són professors.










De fet, aquesta bona relació que uneix els dos grups es pot plasmar a l'escenari en alguna col·laboració o 'sorpresa'. Ho explica Jimmy Piñol.

Jimmy Piñol

Segurament els en prepararem alguna, perquè som molt bromistes. Hi haurà sorpreses, que la gent vingui a comprovar-ho.


El concert de Lax'n'busto i The Risas, organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat, tindrà lloc el divendres 25 de febrer al Casal de Mira-sol. La música en directe començarà a dos quarts d'onze de la nit i l'entrada costa 10 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.