Jam Session a la Casa de Cultura de la mà de Jonitram Trio


  • Comparteix:

El santcugatenc Joan Martí és el líder del Jonitram Trio

El santcugatenc Joan Martí és el líder del Jonitram Trio

Aquest diumenge arriba el Jonitram Trio a la Casa de Cultura per oferir un concert d'estàndards de jazz que acabarà amb una jam session. L'actuació del trio, liderat pel santcugatenc Joan Martí, està emmaracada dins la programació de Jam Sessions que organitza l'associació Jazzenviu a la Casa de Cultura cada primer i segon diumenge de mes. El concert començarà a dos quart de vuit del vespre i té l'entrada gratuïta.

El contrabaixista Joan Martí, component de Yara Trio, és un dels músics habituals a les jam sessions que organitza l'associació Jazzenviu.

Aquest diumenge, el contrabaixista santcugatenc arriba a la Casa de Cultura, com a Jonitram Trio, per oferir un concert que començarà a dos quarts de vuit del vespre i que acabarà amb una jam session oberta a tots els assistents de la cita. Una nit dedicada als estàndards del jazz on també es podran escoltar temes composats pel propi Joan Martí.

Aquesta actuació està emmarcarda dins el cicle de jams que organitza l'associació santcugatenca Jazzenviu a la Casa de Cultura. Un cicle que va inaugurar la Big Band Jazzenviu el passat diumenge 27 de març en una actuació que va tenir una molt bona resposta per part del públic.

A partir d'aquest diumenge comença amb regularitat aquest projecte, com explica Oriol Jubany, responsable de l'entitat Jazzenviu, en declaracions a Cugat.cat.



Oriol Jubany

A partir del diumenge 3 començarem a fer una sessió de jams el primer i tercer diumenge de cada mes a la Casa de Cultura.



La programació, que s'allargarà fins el mes de juny, comptarà sempre amb la col·laboració d'un convidat que oferirà una actuació inicial abans de començar el torn de jam session, moment en el què qui ho desitgi podrà pujar a l'escenari. Així ho explica Oriol Jubany a Cugat.cat.



Oriol Jubany

La vetllada comença a dos quarts de vuit amb un concert que durarà una hora aproximadament, i després s'obre la jam session per qualsevol músic que vulgui pujar a improvisar.


El concert a la Casa de Cultura començarà a dos quarts de vuit i té una entrada gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.