The Risas demostra la seva evolució sobre els escenaris en el primer concert del 'Mou-te'


  • Comparteix:

El cantant de The Risas durant l'actuació

El cantant de The Risas durant l'actuació

L'original posada en escena del funk català de The Risas ha aconseguit aplegar gairebé 200 persones al Casal de Mira-sol. El grup santcugatenc ha fet una demostració de la seva evolució amb el concert d'aquest divendres, que ha donat el tret de soritda a la 5a edició del cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. Si els seguidors del 'Mou-te' van conèixer aquest grup com a teloners de Cyan, en aquesta ocasió, i ja com a protagonistes, la formació ha estat acompanyada per Dolly Society.

The Risas és un grup de funk en català que fa més de tres anys que actua a Sant Cugat i Barcelona. En aquesta 5a edició del concurs han comptat amb els també santcugatencs Dolly Society com a teloners. D'aquesta manera, el funk de The Risas ha deixat un forat al metal-rock barrejat amb elements atípics com la flauta travessera i tocs de hardcore i rap de Dolly Society.

Vestits amb jaquetes de colors, barrets i ulleres, The Risas ha demostrat la seva experiència sobre els escenaris. Una experiència que ha aconseguit aplegar unes 170 persones al Casal de Mira-sol. Per això, el grup no ha oblidat alguns dels seus temes clàssics com 'Tot són tonteries', 'El pes d'un obès a la lluna' i 'We don't speak english very well', així com versions d'èxits dels 60 com 'Ain't no mountain high' i 'Englishman in New York', que han emocionat a un públic que ja s'havia entregat amb els teloners.

Els propers concerts del 'Mou-te' tindran lloc al Casal de Mira-sol els divendres 29 d'abril i 13 i 27 de maig, amb les actuacions de Jimmy Jenks Septet, Citxileo i Raúl Pulido, respectivament. El cicle es tancarà el divendres 10 de juny amb el concert del trio Blue Velvet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.