Sis grups locals posaran música a l'espai de l'Esport al Carrer


  • Comparteix:

Microguagua és un dels sis grups que actuaran a l'espai de l'Esport al Carrer

Microguagua és un dels sis grups que actuaran a l'espai de l'Esport al Carrer

Carolina Chicken, Bombotronic, el guanyador del 'Mou-te' Raúl Pulido, Citxileo, Karabassà i Microguagua actuaran a l'espai de l'Esport al Carrer. L'últim dimecres i dijous de juny tindran lloc aquests concerts, que ompliran de percussió, reggae i fusió experimental el Parc de Can Vernet.

L'últim dimecres i dijous de juny tindran lloc els concerts a l'espai de l'Esport al Carrer. Dimecres 29, des de les deu de la nit i fins dos quarts de dues de la matinada, actuaran els grups Carolina Chicken, Bombotronic i el guanyador del 'Mou-te Primavera', que encara no es coneix.

Carolina Chicken presentaran les cançons del seu primer disc, que està previst que vegi la llum en els propers mesos. El grup oferirà el seu estil particular i experimental, basat en la fusió d'estils com el jazz, el rock i la música balcànica. De la seva banda, Bombotronic oferiran el seu espectacle de percussió i dansa, així com el grup guanyador del 'Mou-te' V, Raúl Pulido.

I la segona i última nit de concerts a l'Esport al Carrer tindrà lloc el dijous 30 de juny. El Parc de Can Vernet acollirà les actuacions de Citxileo, Karabassà i Microguagua.

Citxileo omplirà de reggae-samba i energia l'escenari, amb els seus nou components i el seu espectacle de música caribenya i jamaicana, percussió i dansa. De la seva banda, Karabassà oferirà una actuació plena de ritme per fer moure els assistents, i Microguagua tornarà a actuar a la ciutat, després d'haver tocat a l'edició de l'any passat del 'Mou-te'. el grup presentarà el seu segon disc 'Barrio Santo', on es plasma el seu reggae mestís.

Les actuacions d'aquests sis grups locals tindran lloc al Parc de Can Vernet les nits de dimecres 29 i dijous 30 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.