El 'Curs Intensiu de Cant, Estiu 2011' comença aquest dilluns


  • Comparteix:

Cartell explicatiu del curs

Cartell explicatiu del curs

El 'Curs Intensiu de Cant, Estiu 2011' arriba a la 2a edició. Des d'aquest dilluns i fins dissabte els alumnes matriculats assistiran a les aules del curs, que tindran lloc a les instal·lacions de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. El curs, organitzat per l'Òpera de Cambra de Sant Cugat en col·laboració amb l'Ajuntament, enguany està dedicat al muntatge teatral de concertants.

L'Òpera de Cambra enceta aquest dilluns la 2a edició del curs. Mariona Benet, soprano, i Daniel Garcia, pianista, tornen a ser els directors del curs, que en aquesta ocasió compta amb professors com el director d'escena Miquel Górriz. La seva participació en el curs permetrà als alumnes aprofundir en el 'taller d'òpera', que centra el certamen d'enguany en el muntatge teatral de concertants, interpretats per petits grups vocals.

Com ja van fer l'any passat, el curs continua el treball corporal a partir de la participació de la professora de Cos-Art Montserrat Martorell. Els professors de cant Jordi Casanova i Helena Cabo i el pianista acompanyant Jesús Silvestre completen el grup docent.

El curs tindrà lloc a les instal·lacions de l'escola municipal de música, des d'aquest dilluns fins dissabte. Les àrees de treball són diverses, i engloben activitats com les classes individuals i col·lectives de cant, el treball escènic, les classes de grup de Consciència Corporal o una classe magistral conjunta amb tot el professorat.

La cloenda del curs no serà fins dissabte a les dotze del migdia, que serà quan els alumnes oferiran una representació oberta al públic, també a les instal·lacions de l'escola de música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.