Lúmia substitueix Els Catarres al Sona 9


Temes relacionats

Llumia, protagonistes del nou espot del club TR3SC (17/set/11)

Bremen, entre els semifinalistes del Sona 9 (29/ago/11)


  • Comparteix:

Llumia, entre els nou classificats del Sona 9

Llumia, entre els nou classificats del Sona 9

El conjunt Llúmia, amb components santcugatencs, ha estat repescat per formar part dels nou semifinalistes del concurs Sona 9. La banda de pop i folk, que substitueix Els Catarres, també ha estat recentment la nova imatge del nou espot promocional de música del club TR3SC.

ESCOLTA-HO

El conjunt Llúmia, nascut a la Floresta l'any 2010, actuarà el proper dissabte a Barcelona, dins del Barcelona Acció Musical (BAM), en la tercera semifinal del Sona 9. Ho farà en substitució d'Els Catarres, que han hagut d'abandonar el concurs per problemes de salut del cantant. D'aquesta manera, se sumen a Bremen amb els dos grups amb presència santcugatenca que formen part dels nou classificats.

Aquest dijous es va celebrar la segona semifinal a Vic, amb les actuacions de The Missing Leech, Bremen, on toca el baixista santcugatenc Joan Villarroya i Nyandú, després de la primera acollida a l'Acústica de Figueres, quan van actuar Acousters, els participants al 'Mou-te tardor' Sense Sal i The Mamzelles.

En el marc de les Festes de la Mercè de la ciutat comtal, el BAM acollirà el tercer concert semifinal amb les tres darreres bandes, a partir de les sis de al tarda serà el torn dels empordanesos Alls Nous Piquen, seguits de Llúmia en substitució d'Els Catarres i del pop electrònic de Mar Abella.

Llumia, a més, han estat escollits recentment com a imatge del nou espot de promoció de música del Club TR3SC, en el qual es veu el grup tocant a la sala B de Luz de Gas. El realitzador Álvaro Sanz ha estat l'encarregat de donar vida a aquest vídeo, en el qual la banda interpreta la cançó 'La Platja', de la seva primera maqueta 'Trossos d'una vida sencera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.