Districte STC: Cyan


Temes relacionats

Cyan farà de teloner d'Amaral en dos concerts a Andalusia avui i demà (28/oct/11)

Cyan presenta el seu nou disc a Cugat tv ( 5/mar/11)


  • Comparteix:

El santcugatenc Javi Fernández és el cantant de Cyan

El santcugatenc Javi Fernández és el cantant de Cyan

Musica del 2011 a Cugat tv. La banda de pop-rock psicodèlic Cyan inicià el passat març la gira de presentació del seu nou disc, 'Historias para no romperse'. Amb un concert a Valladolid, inaugurant el festival Valladolindie 2011, començà una vintena de concerts amb què presenten el disc arreu de l'Estat espanyol. Mira l'interpretació de Cyan al programa 'Desendolla't', al canal Música de Cugat tv

El passat març començà la gira de presentació d''Historias para no romperse', el segon treball de la banda de pop-rock psicodèlic Cyan. L'obertura del festival Valladolidindie 2011 donà el tret de sortida a una gira de més de vint concerts arreu de l'Estat Espanyol amb els que la formació presenta el seu nom treball.

'Historias para no romperse' és un disc que parla d'històries quotidianes i de la voluntat de no perdre el nen que tots portem a dins. Un treball on, tot i mantenir l'estil característic de la banda, s'han incorporat nous ritmes a més d'instruments com la trompeta que aporten noves textures al disc.

Un projecte pel qual, tot i seguir la mateixa línia de producció que van començar amb el primer disc, optant per l'autoproducció, el grup va comptar amb la col·laboració del músic José Reinoso, qui va aportar matisos sonors nous a la formació.

Es poden escoltar temes d'aquest disc a través del MySpace de la banda i es pot comprar a través d'iTunes, on 'Historias para no romperse' va ocupar un lloc dins la llista dels 10 discs més descarregats.

Cyan el formen:

- Javi Fernández (veu, guitarra, sintetitzadors i piano)
- Sebastián Limongi (bateria)
- Toni Lara (baix)
- Jordi Navarro (guitarra, programacions)
- Gorka Dresbaj (guitarra, programacions)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.