Kata Kitinga a Cugat tv


  • Comparteix:

Alguns membres de la banda posen la veu en aquest reportatge

Alguns membres de la banda posen la veu en aquest reportatge

Musica del 2011 a Cugat tv. Kata Kitinga és una de les bandes de percussió de la ciutat, que després de més de dos anys de trajectòria, continua oferint concerts i tallers. Les recents incorporacions han donat força a la banda, que no es cansa de treballar el seu format d'espectacle ni de seguir participant en activitats de Sant Cugat. Mira el nou reportatge del 'Districte STC' i coneix més sobre Kata Kitinga

Kata Kitinga basa la seva música en ritmes africans, en alguns de més tradicionals i hi afegeix la creació pròpia. Actualment la banda està formada per 13 joves.

Anna Capdevila, Eva González, Clara Hosta, Emma Jiménez, Jordi Joan, Uri López, Xavi Manyoses, Berta Marquès, Esteve Miñarro, Guillem Parpal, Elisenda Pascual, Blanca Pi i Maria Soto són els encarregats de fer sonar els surdos, els goliats, tamborins, campanes, les caixes o els xéqueres dins de Kata Kitinga.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.