El pop-folk de Bremen arriba al Districte STC de Cugat tv


Temes relacionats

Els Bremen, premi Èxit del concurs Sona 9 (15/nov/11)


  • Comparteix:

El primer EP de Bremen es pot descarregar a la web

El primer EP de Bremen es pot descarregar a la web

Musica del 2011 a Cugat tv. Després d'actuar com a teloners a la passada edició del 'Mou-te' 5a edició i de ser seleccionats pel concurs Sona9, Bremen segueix amb la seva trajectòria dins el panorama musical. Coneix tots els secrets d'aquesta formació, on toca el baixista santcugatenc Joan Villarroya, al reportatge del programa Districte STC de Cugat tv. Mira el nou reportatge del 'Districte STC' a Cugat tv

Bremen és una formació nascuda a inicis de 2009 a Barcelona, formada per Toni Terrades a la veu i guitarra acústica, Gracià Pedro a la veu i guitarra elèctrica, Guillem Rodríguez al banjo i veus, Pep Cura a la bateria i Joan Villarroya al baix.

Tot i la llarga trajectòria musical de tots els seus components, Bremen ha sabut trobar el punt en comú on tots han pogut desenvolupar part de la seva creativitat donant cos a aquest projecte que comença a donar els seus primers passos en el panorama musical català.

Amb el seu pop-folk amb aires americans surenys, i amb un so que incorpora elements com el banjo, la guitarra acústica i l'elèctrica; els nois de Bremen van actuar el 10 de juny al cicle de concerts 'Mou-te', com a teloners de les santcugatenques Blue Velvet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.