Iniciatives solidàries impulsades per mares de Sant Cugat, al SAF


  • Comparteix:

L'Associació Benèfica Anita lluita contra el tumor de cèl·lules germinals

L'Associació Benèfica Anita lluita contra el tumor de cèl·lules germinals

Aquest dimarts el 'Sant Cugat a fons' descobreix diverses iniciatives solidàries destinades a recaptar fons per a la investigació de patologies que afecten els nens i per diferents programes socials de l'Obra Social Sant Joan de Déu. D'una banda, Carolina Amado parla de la lluita contra el càncer de cèl·lules germinals a través de l'Associació Benèfica Anita.

ESCOLTA-HO

De l'altra, Gemma Ceres, del grup de mares de l'Escola Ciutat d'Alba, desgrana totes les activitats que preparen amb 'Amunt amb la infància', una proposta solidària de les activitats del Barcelona Magic Line de l'Hospital Sant Joan de Déu. El protagonisme de la iniciatvia el pren la música i per aquest motiu el magazín parla amb Ivan Martínez, membre de Fargo, el grup musical que s'involucra en aquest projecte amb un concert, aquest divendres, a la sala El Siglo.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.