Castelló (vocal Cultura EMD Valldoreix): 'El Festival Castell de Canals enamora'


  • Comparteix:

Núria Stenger, Juanjo Cortés i Quim Castelló, al magazín

Núria Stenger, Juanjo Cortés i Quim Castelló, al magazín

Aquest juny Valldoreix acollirà la tercera edició del Festival Castell de Canals amb una programació de quatre concerts que se celebraran cada dissabte del mes. Els resultats i la bona acollida d'aquesta cita musical han aconseguit que, com a novetat, es puguin adquirir abonaments per tot el cicle al preu de 30 euros. El vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Quim Castelló, la coordinadora tècnica de l'àrea de Cultura i Joventut de l'EMD, Núria Stenger, l'historiador valldoreixenc Juanjo Cortés i el director de l'Orquestra de Cambra de Terrassa 48, Quim Térmens, arriben al magazín per parlar de tots els detalls d'un cicle que any rere any ha consolidat el seu públic.

ESCOLTA-HO

El magazín sortejarà una entrada doble per a cada concert del festival. Si voleu participar en el primer sorteig, cal que envieu un correu a afons@cugat.cat responent la següent pregunta: 'Com es diu el quartet que acompanyarà Judith Nedderman al concert de dissabte 4 de juny al Festival Castell de Canals?'. Teniu temps fins el divendres 20 de maig. Esteu atents a les pròximes preguntes per participar en el sorteig de la resta d'entrades.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.