Santcugatenques solidàries amb el món, al SAF


  • Comparteix:

Imatge dels tres projectes que han passat pel magazín

Imatge dels tres projectes que han passat pel magazín

El magazín s'interessa aquest dimarts per la solidaritat dels santcugatencs al món. Per fer-ho, coneix el cas de tres santcugatenques que d'una manera o altra formen part de projectes de cooperació internacional: la voluntària i resident a Sri Lanka Maria Creixell, la inspectora del Servei de Salut Pública del Vallès Occidental Oest, Blanca Rigau, i l'estudiant de disseny Berta Casas expliquen al programa en què consisteix el seu treball amb els més necessitats.

ESCOLTA-HO

Maria Creixell treballa a Sri Lanka i ha engegat una campanya de micromecenatge d'ajuda als afectats per les pluges torrencials de fa 10 dies al país asiàtic. L'objectiu és arribar als 500 euros.

Blanca Rigau ha publicat el reportatge 'Idomeni, la vergonya d'Europa', un recull d'imatges on mostra el dia a dia al camp de refugiats grec i que es pot veure a YouTube.

Berta Casas estudia al Centre Universitari de Disseny BAU i el seu projecte Você é arte (Tu ets art) l'ha portada a pintar els murs de les faveles de Bangu, a Rio de Janeiro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.