Ruiz (Volei Sant Cugat): 'Va ser una negligència arbitral, ens sentim realment perjudicats'


  • Comparteix:

Rafa Ruiz, en una imatge d'arxiu

Rafa Ruiz, en una imatge d'arxiu

L'entrenador del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, denuncia en una entrevista a Cugat.cat la 'negligència' que, segons ell, va cometre el cos arbitral del partit que va enfrontar el seu equip a l'IBSA Gran Canaria. Ruiz assegura que el seu conjunt va pagar per l'error dels col·legiats, i que l'entitat presentarà una reclamació perquè hi hagi constància d'aquest error. És una queixa, però, que no creu que provoqui cap reacció.

ESCOLTA-HO

Les frases destacades de l'entrevista

'Va haver-hi un error arbitral. El jutge de taula va indicar un desajustament de rotació per part nostra, una informació errònia'.

'Després d'un temps mort estem en una posició adequada, fem un punt i per error l'àrbitre l'atorga a l'equip rival. En aquell moment el programa informàtic canvia la rotació, i se n'adonen alguns punts després'.

'En aquella rotació vam fer cinc o sis punts seguits, i fins que no va tornar a canviar la rotació no es van adonar que estava mal feta. Aquí ens tornen a col·locar malament'.

'Això és una negligència dels àrbitres, així que més enllà de treure'ns punts ens situen en una rotació en clar desavantatge'.

'És cert que durant el partit no hem jugat bé, i no posem com a excusa l'arbitratge, però sí que durant aquest set estàvem en superioritat i jugant millor'.

'S'intentarà fer una reclamació perquè hi hagi constància de l'error arbitral, però poc més. Ara bé, això té una gran repercussió per a nosaltres, hi ha moltes hores de treball darrere i també hi ha el viatge'.

'Ens sentim realment perjudicats. Em vaig dirigir en repetides ocasions als dos àrbitres, i no van voler solucionar l'error. Ells deien que l'ordinador no s'equivocava'.

'Dit això, no vam jugar un bon partit i sota cap concepte vam perdre per culpa dels àrbitres. Però l'error és greu'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.