Juanmi Beas (Sant Cugat Esport): 'La plantilla té molta gana'


  • Comparteix:

Juanmi Beas, a l'estudi Ramon Barnils

Juanmi Beas, a l'estudi Ramon Barnils

El porter del Sant Cugat Esport, Juanmi Beas, assegura en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' que tant ell com els seus companys formen part 'd'una plantilla amb molta gana', i que es vol treballar per dur a terme grans objectius. Això sí, reconeix que caldrà esperar a les vacances de Nadal per saber si l'equip ha de mirar cap a dalt o ha de treballar per la permanència. Beas, que ha arribat aquesta temporada, està sent una de les peces clau del SantCu en el seu retorn a Primera Catalana, on ara és onzè del grup 1 amb un partit menys.

Les frases destacades de l'entrevista

'La Tercera Divisió és forta, d'una mica més de qualitat, però la Primera Catalana és més intensa, de més ritme. Aquí qualsevol equip et pot guanyar, i tu també en pots guanyar qualsevol'.

'Estic molt a gust, l'entrenador em tracta molt bé. A nivell d'entrenaments tinc l'entrenador de porters, el Ricardo, que va ser una peça essencial perquè fitxés pel SantCu'.

'L'estratègia la treballem sempre amb el segon entrenador, el Jordi Gallardo. De moment l'estem treballant bé i està donant bon resultat'.

'Sempre que un juga està content, no pot dir el contrari. L'equip va agafant el to de Primera Catalana, ens estem fent forts a casa però ara cal puntuar fora de casa'.

'Mai es té la titularitat assegurada. Sóc dels que pensa que cal treballar dia a dia per poder arribar al cap de setmana i que l'entrenador et col·loqui a tu'.

'Hi ha molta competitivitat a l'equip. A poc a poc ens anem movent millor, més a gust, més acoblats entre tots nosaltres'.

'La nostra és una plantilla amb molta gana. La gent vol fer coses, a l'aturada nadalenca haurem de saber cap a on mirem, si cap a la permanència o cap a dalt'.

'El SantCu és un club familiar, en què et sents protegit, no et sents com si el primer equip estigués abandonat pels altres'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.