Ruiz (Volei Sant Cugat): 'Amb el triomf hem materialitzat el bon treball que estem fent des de l'inici de curs'


  • Comparteix:

Rafa Ruiz, tècnic del Club Voleibol Sant Cugat

Rafa Ruiz, tècnic del Club Voleibol Sant Cugat

El tècnic del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, atribueix la primera victòria de la temporada a Superlliga Femenina a la bona feina que està fent l'equip des de l'inici de curs, unes declaracions que ha fet en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat. Les santcugatenques han abandonat l'última plaça de la classificació, l'única que sentencia al descens, i aquest dimarts té un nou partit de lliga, d'un perfil molt diferent: reben el líder, el Naturhouse Ciudad de Logroño.

ESCOLTA-HO


Les frases destacades de l'entrevista

'Ha costat molt que arribés aquesta victòria, però després de molt treball i de creure en l'equip hem materialitzat el bon treball que portem fent des de principi de temporada'.

'Hem viscut una situació similar a partits anteriors, però al quart set hem aconseguit remuntar. Aquest canvi ens ha donat ales i hem fet un molt bon cinquè set'.

'A principi de temporada, quan examines el calendari, hi ha rivals que creus que són més assequibles. Davant el Voley Playa no vam poder sumar, i aquí a Extremadura, tot i que el públic està molt a sobre, hem pogut sumar els primers punts'.

'Jugar aquí és molt dur. Hi ha molta afició, el pavelló està ple, hi ha molt soroll. Havia de cridar perquè em sentissin les jugadores. Ha estat molt important la seva concentració'.

'Carla Moreira ha fet un molt bon partit. Sense les seves companyes no podria sumar aquests punts, però des de la seva arribada ens ha mantingut vives en molts moments de partit'.

'Amb la Sara Julián et treus el barret, té una gran projecció. S'ha de destacar el seu treball, la seva constància. L'equip nota molt quan ella està endollada, està fent una temporada molt bona'.

'Afrontarem la setmana amb la mateixa actitud que les altres, sabem que això és molt llarg. En qualsevol moment podem caure posicions o escalar-ne.'

'Sabem que Naturhouse Logroño són millors. És una realitat, és un equip gran amb jugadores contrastades. Però nosaltres volem deixar clar que qui vingui a Valldoreix ha de treballar per guanyar'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.