Sabàtic, una nova manera de viure l'experiència gastronòmica, a l''Amb molt de gust'


  • Comparteix:

Ou d'ànec escalfat sobre cremós de
patata i barreja de bolets silvestres al perfum de la trufa / Foto: Umami

Ou d'ànec escalfat sobre cremós de patata i barreja de bolets silvestres al perfum de la trufa / Foto: Umami

L'espai de gastronomia 'Amb molt de gust' descobreix el restaurant Sabàtic de la plaça de Pep Ventura amb Marc Puig i Ariadnna Russo, socis i propietaris de l'establiment. Fa poc més d'un any que Sabàtic ofereix una cuina senzilla basada en receptes heretades dels seus viatges en un ambient relaxat i agradable. Tot està pensat perquè el client visqui una experència sabàtica al restaurant.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.