Miquel Jiménez (president CPA): 'En el món andalusista no hi ha res millor que la Feria de Abril'


Temes relacionats

El CPA torna a portar Andalusia a Sant Cugat amb la celebració del seu dia regional ( 9/mar/18)

Miquel Jiménez encara la vicepresidència de la FECAC amb 'il·lusió i responsabilitat' (27/nov/17)


  • Comparteix:

Miquel Jiménez

Miquel Jiménez

El Centro Popular Andaluz (CPA) muntarà la seva caseta a la Feria de Abril de Catalunya, que se celebra al Parc del Fòrum de Barcelona, després de prop de 30 anys d'absència. El president del CPA i vicepresident de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC), Miquel Jiménez, ha visitat el 'Sant Cugat a fons' per parlar dels detalls d'aquesta cita que començarà aquest divendres i s'allargarà fins el 7 de maig.

ESCOLTA-HO

Com a president del CPA i vicepresident de la FECAC, Jiménez s'ha mostrat il·lusionat amb els preparatius de la Feria d'enguany. Entre les novetats, l'entitat posa a disposició dels socis un servei d'autobús per al cap de setmana amb sortida a dos quarts de vuit del vespres i tornada a les dues de la matinada. El preu del servei és de 10 euros.

L'objectiu del president és que tothom que vingui a la caseta entri per passar-ho bé, per aquest motiu s'habilitarà un espai per ballar i no es programaran gaires espectacles per poder deixar lloc als usuaris. A la decoració de la caseta també hi haurà lloc per a Sant Cugat. Jiménez ha destacat que la caseta incorporarà imatges del monestir i d'altres punts emblemàtics de la ciutat.

A tres dies per a la inauguració de la Feria de Abril, Miquel Jiménez ha explicat que estan supervisant els últims detalls lligats a les mesures de seguretat per tenir-ho tot a punt dijous i obrir divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.