Xavier Requeno presenta 'Metres per la vida', la cursa solidària que ha organitzat juntament amb l'AECC


  • Comparteix:

Xavier Requeno

Xavier Requeno

L'empresa santcugatenca Teampartners i la delegació catalana de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) sumen forces per impulsar la cursa solidària 'Metres de Vida'. El fons que es recaptin aniran, precisament, a la investigació i a la lluita contra aquesta malaltia. El recorregut, d'un, cinc o 10 quilòmetres, s'ha pensat perquè tothom hi pugui participar, fins i tot els més menuts.

ESCOLTA-HO

La cursa farà un itinerari pel districte de Mira-sol amb sortida i arribada al Casal de Mira-sol. El gerent de Teampartners i coorganitzador de la cursa, Xavier Requeno, destaca que no només es tracta d'una cursa solidària sinó d''una festa que vol posar en valor l'activitat física com un dels factors de la lluita contra el càncer'. La cita esportiva serà el 2 de juny i les inscripcions estan obertes fins l'1 de juny a mitjanit.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.