El Cau Amic demana ajuda per solucionar l'emergència econòmica

L'entitat afronta una situació financera complicada, la pitjor des que es va fundar fa 20 anys


  • Comparteix:

El Cau Amic agraeix la col·laboració rebuda darrerament i esperen que amb aquesta crida en rebin més. / Foto: El Cau Amic

El Cau Amic agraeix la col·laboració rebuda darrerament i esperen que amb aquesta crida en rebin més. / Foto: El Cau Amic

La protectora santcugatenca El Cau Amic afronta un moment econòmic crític. Les despeses veterinàries provocades per l'atenció a més d'una trentena de cadells l'any passat i dels gossos en cases d'acollida, a més de les colònies de gats i les obres necessàries per acondicionar el refugi han tensionat les finances de l'entitat, que acumula deutes amb centres veterinaris pel valor del 40% del seu pressupost. Tot plegat reclama una actuació urgent i per això la protectora fa una crida a qui vulgui donar suport econòmic a fer-ho, encara que sigui en petites quantitats.

ESCOLTA-HO

Francesc Codonyés i Rosa Mari Marquès han explicat, a la secció setmanal de l'entitat al 'Sant Cugat a fons', 'Gat i gos', que l'entitat mai no s'havia trobat en una situació econòmica tan complicada i que les primeres reaccions a la demanda d'ajuda han estat 'molt bones'. Tot i així, admeten que, si bé ara reclamen un esforç puntual, assegurar la continuïtat del projecte requereix d'una font d'ingressos més fiable, com ara els socis o l'apadrinament, a més d'una ajuda estable per part de les administracions públiques.

Ofereixen diverses formes de col·laborar com ara fer-se soci, adoptar, apadrinar i fer donacions d'un euro al mes mitjançant Teaming.




R.M Marquès / F. Codonyés

Les petites quantitats són importants, si en tenim moltes també arribarem. / Estem parlant d'una situació on el deute suposa un 40% del pressupost i això és molt greu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.