Una exposició intergeneracional: els Pellicer fan una segona mostra a la cerveseria La Fem

Avi, mare i néta fan un recull dels seus dibuixos en una mostra que es pot visitar fins al 15 de novembre


  • Comparteix:

Els Pellicer exposen per segona vegada les seves pintures i ho fan a la cerveseria La Fem / Font: Cugat Mèdia

Els Pellicer exposen per segona vegada les seves pintures i ho fan a la cerveseria La Fem / Font: Cugat Mèdia

Els Pellicer tornen a fer una nova exposició de dibuixos i pintures. Una mostra que creua tres generacions: el pare, la filla i la neta. Aquesta vegada, les creacions s’ubiquen en un lloc alternatiu: la planta baixa de La Fem, l'obrador de cervesa artesana del carrer Major. Es tracta de la segona vegada que exposen les seves creacions a Sant Cugat: la primera va ser el 2015 a Estudi 34 on els beneficis es van recaptar per la investigació del càncer de cervell infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. Aquesta nova exposició no va destinada a cap causa solidària però les pintures també es poden comprar. La mostra va començar al 15 d'octubre i durarà fins al 15 de novembre.

ESCOLTA-HO

La temàtica dels dibuixos varien en dependència de les mans que els pinten. El pare, Miquel Pellicer, ha exposat dibuixos de músics, amb una estètica molt semblant a la del còmic, amb personatges robustos i simpàtics. Ell ha sigut molts anys director d’edicions infantils i juvenils de l'editorial Bruguera. La filla, l'exregidora Susanna Pellicer, ha exposat dibuixos de temàtica infantil i la néta, Xènia Pellicer, ha apostat pels dibuixos abstractes. L'art ha unit les tres generacions des de sempre. Ho han explicat aquest dimarts en una entrevista al magazín de La Xarxa presentat des de Cugat Mèdia, 'Connectats'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.