Franquesa (Feliu Franquesa): 'Les immobiliàries som els sanitaris del sector en aquest moment'

Ràdio Sant Cugat estrena el podcast mensual de la Cambra de Comerç amb el president de Sant Cugat Empresarial


  • Comparteix:

Maria Rius i Joan Franquesa / Foto: Cambra de Terrassa / Localpres

Maria Rius i Joan Franquesa / Foto: Cambra de Terrassa / Localpres

Ràdio Sant Cugat i la Cambra de Comerç presenten un podcast d'actualitat econòmica en clau santcugatenca. El primer convidat és el president de Sant Cugat Empresarial i director de la immobiliària Feliu Franquesa, Joan Franquesa. Aquest primer programa, coordinat per la María Rius, delegada de la Cambra de Comerç de Terrassa a Sant Cugat, fa una reflexió com treballen les immobiliàries arran la pandèmia. Tant Rius com Franquesa analitzen la situació dels locals a peu de carrer i dels eixos comercials de Sant Cugat i fan una valoració de la gestió que està fent l'administració pel que fa a les conseqüències econòmiques de la situació sanitària.

ESCOLTA-HO

La secció d'empresa d''Hora Sant Cugat' té com a objectiu conèixer i donar suport el teixit empresarial local i és possible gràcies a la col·laboració amb diverses entitats, entre elles la Cambra de Comerç de Terrassa. Aquest espai mensual pot escoltar-se a la 91.5 FM i al web, on es pot descarregar en format podcast.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.