Sant Cugat participarà en la quarta edició del festival 'Dansa. Quinzena Metropolitana'

La ciutat participarà amb dos espectacles respectant les mesures vigents anti-Covid-19


  • Comparteix:

Dues ballarines a la edició de

Dues ballarines a la edició de "Dansa. Quinzena Metropolitana" 2019 / Foto: LocalPres

Sant Cugat participarà en la quarta edició del festival 'Dansa. Quinzena Metropolitana' que es farà entre del 5 al 21 de març a diversos municipis de l'àrea metropolitana. La Covid-19 ja ha obligat a ajornar tres espectacles exteriors i l'aforament dels dos que es duran a terme a la ciutat es limitarà per respectar les mesures vigents. Aquests espectacles es podran veure el diumenge 21 de març al Teatre Mira-sol i al Teatre Auditori respectivament.

El primer, a les dotze del migdia, és l'espectacle 'Blowing', al Teatre Mira-sol, a càrrec de la companyia Múcab Dans. Es tracta d'un muntatge que representa com una espora ha de complir el desig d'una noia. La dansa, la música i la tecnologia es donen la mà en aquesta funció. Les entrades costen sis euros.

Encara diumenge, a les set de la tarda el Teatre-Auditori rep la representació de 'LEVE- A Light and Easy Vanishing Event'. Es tracta d'un muntatge de la companyia Sibèria, de la ballarina i coreògrafa Paloma Muñoz, on la lleugeresa és una màxima que es posa davant de l'espectador. Les entrades costen 20 euros.

Enguany seran 10 els municipis de l'àrea metropolitana que oferiran 240 activitats al voltant de la dansa, amb varietat d'espectacles dirigits a tots els públics, tallers, conferències i fins i tot cinema en línia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.