Martí Marín: 'Hem descobert que a l'Àfrica hi ha una riquesa cultural què no hi ha enlloc'

Martí Marín, president de l'ONG Petits Músics del Món, explica al 'Connectats', en quins projectes estan treballant actualment


  • Comparteix:

Martí Marín, president de Petits Músics del Món / Foto: Cugat Mèdia

Martí Marín, president de Petits Músics del Món / Foto: Cugat Mèdia

Petits Músics del Món continua treballant amb l'objectiu de poder oferir una educació, més enllà de la música, als infants de diferents països de l'Àfrica. El proper 13 de juny a les 15 h es podrà seguir, via streaming, la cloenda del Fòrum Hear Us, el projecte amb el qual han estat treballant durant tota la pandèmia de la Covid-19. En una conversa al magazín 'Connectats', el president de Petits Músics del Món, Martí Marín, ha exposat la necessitat que té l'ONG per recaptar fons. A banda de les subvencions de les administracions, fundacions i privats i de les donacions dels mateixos socis, Marín ha comentat l'opció de poder posar una parada al mercat setmanal dels dijous per vendre productes com roba o sabates, amb l'objectiu de recaptar més fons per l'entitat.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.