Doris Leussler, oberta a propostes per fer pública una entrevista inèdita a Gabriel Ferrater

Aquesta santcugatenca d'origen alemany passa pel 'Connectats' per parlar sobre la seva trajectòria


  • Comparteix:

Doris Leussler, a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Doris Leussler, a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Doris Leussler va néixer a Alemanya, però viu a Sant Cugat des de fa més de 50 anys. Leussler ha visitat el programa 'Connectats', magazín de La Xarxa produït per Cugat Mèdia, per fer un repàs del seu recorregut personal i professional relacionat amb la docència i l'art, i la seva especial relació amb el poeta Gabriel Ferrater, de qui assegura tenir una entrevista que no s'ha arribat a publicar mai.

ESCOLTA-HO

Leusser explica la relació que tenia ella amb en Gabriel Ferrater "va ser entre ell, jo i no té res a veure amb Sant Cugat ni El Mesón". "Simplement, érem veïns i intercanviàvem autors alemanys", assegura. També explica que va fer-li una entrevista a Ferrater quan ella era jove i que encara no s'ha publicat mai. Aquesta entrevista inèdita, de moment, no sortirà a la llum, però afirma que espera propostes per fer-ho.

L'artista alemanya va ser professora a l'Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya i ara, ja jubilada, relata els camins de la seva vida. Leussler també parla de la seva infància, passant pel seu trasllat d'Alemanya a Espanya, i finalment pels anys setanta, on va participar amb moltes entitats a Sant Cugat i va fer nombrosos viatges com a Tailàndia o a l'Índia. Per acabar, ens declara la passió que té per la música i especialment amb en Bob Dylan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.