Damià Calvet: 'El Port de Barcelona és molt gran, té deu quilòmetres de llarg'

Damià Calvet és l'entrevistat d'aquest mes al programa 'Nosaltres' de la Catalònia Fundació Creactiva


Temes relacionats

Gemma Mengual: 'Estic aprenent molt de l'etapa actual: com a mare, entrenadora i empresària' ( 8/set/22)


  • Comparteix:

L'Àngel , la Núria, el David, l'Emma, el Guillem, l'Artur i la Maria José han entrevistat Damià Calvet al port de Barcelona / Foto: Catalònia

L'Àngel , la Núria, el David, l'Emma, el Guillem, l'Artur i la Maria José han entrevistat Damià Calvet al port de Barcelona / Foto: Catalònia

Els locutors i locutores de Catalònia Fundació Creactiva s'han desplaçat al Port de Barcelona per entrevistar el seu president, el santcugatenc Damià Calvet. L'exconseller és el protagonista del capítol de novembre, on ha explicat que és fill de pescadors, que mai s'hagués imaginat presidir una infraestructura tan important i ha aprofitat per comentar amb els usuaris d'Aspasur aspectes poc coneguts de la institució portuària.

ESCOLTA-HO

Cada mes, els usuaris del centre Aspasur Valldoreix de la Creactiva Fundació Catalònia realitzen un podcast, preparat per ells mateixos, amb entrevistes a persones rellevants de la ciutat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.