Comença a caminar la Xarxa d'Escoles de Música de Sant Cugat

Es tracta d'un entramat per reforçar "el valor educatiu, social i cultural" d'aquests centres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una actuació amb motiu del Dia Internacional de la Música / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'una actuació amb motiu del Dia Internacional de la Música / Foto: Localpres

La Xarxa d'Escoles de Música de Sant Cugat (XEMUSC) és a punt de ser una realitat. El ple municipal ha donat llum verda aquest dilluns per unanimitat al protocol d'adhesió a aquest entramat, que ha de servir per reforçar 'el valor educatiu, social i cultural' d'aquests centres educatius. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament reconeix les escoles de música com a 'instruments clau en el foment de les polítiques d'educació artística i cultural del municipi que aporten un valor educatiu i influència en l'èxit escolar, un servei a la comunitat, promovent la participació i la cohesió social i eines per assolir els objectius culturals i socials'.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PLE DE GENER

La XEMUSC ha de servir per "intensificar l'acompanyament" que fa l'Ajuntament a les escoles de música "propiciant el diàleg i el treball col·laboratiu". Un cop creada, el consistori convidarà a formar-ne part a tots els centres de la ciutat, siguin de titularitat pública o privada (reconeguts i autoritzats per la Generalitat).

La tinenta d'alcaldia de Cultura i Educació, Esther Madrona, ha explicat que l'objectiu de la XEMUSC és "poder anar compartint projectes, experiències i, en definitiva, que sigui un espai d'intercanvi i d'aprenentatge".




Esther Madrona

El que volem fer és crear aquesta xarxa per poder anar compartint projectes, experiències i, en definitiva, que sigui un espai d’intercanvi i d’aprenentatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.