Els Tallers de Teatre Sílvia Servan, protagonistes del 'Molta Comèdia'

'Molta Comèdia' és el programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Marta Uxan, Vera Giró, Eduard Jener i Alada Vila Servan / Foto: Cugat Mèdia

Marta Uxan, Vera Giró, Eduard Jener i Alada Vila Servan / Foto: Cugat Mèdia

Vera Giró i Marta Uxan, actrius i mestres de teatre, visiten el programa per parlar del 30è aniversari dels Tallers de Teatre Sílvia Servan que es commemoren aquest any. També ho fa Alada Vila Servan, actriu de teatre, cinema i televisió, filla de Sílvia Servan i també, actualment, professora dels Tallers. L'escola creada per Sílvia Servan va començar a la Casa de Cultura l'any 1992 per traspassar les seves activitats, l'any 1995, a l'antic edifici de la Unió Santcugatenca com una de les entitats que configuraven les diferents activitats que es desenvolupaven en aquella institució centenària on han retornat després de les obres del nou edifici amb una resposta continuada de la ciutat, amb 190 alumnes en aquest curs, estructurats en diferents grups d'edat, que va des de l'infantil fins a adults, passant per adolescents.

ESCOLTA-HO

El record i l'exemple vital de Sílvia Servan, traspassada prematurament a 38 anys, el 4 de juny farà 13 anys, ha reviscut en les paraules de les tres convidades al programa, que han comunicat que, a part d'un acte de commemoració que es farà un dia del mes d'abril encara per determinar, s'està treballant amb un llibre en memòria de l'actriu i fundadora dels Tallers que també es publicarà aquest any.

En la seva homilia, Eduard Jener ha recordat també el centenari del naixement de dues dones, la soprano Victòria de los Ángeles i la pianista Alicia de Larrocha, figures mundialment reconegudes en el món de l'òpera, el lied, la música de cambra i el gran concert simfònic.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.