El 'Molta Comèdia' parla de teatre

Eduard Jener conversa amb Quim Castelló, Isabel Valbuena i Katrin Vankova


  • Comparteix:

Imatge del programa / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del programa / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener entrevista aquesta setmana els representants de la companyia Magma 2011-La Serreta. Passa per l'estudi 1 de Cugat Mèdia, Quim Castelló, director de l'obra de Guido dei Matiolli, 'La nina trencada', que es representarà el diumenge 8 al Teatre de Mira-sol a les 19 hores. Una altra convidada és l'actriu Isabel Valbuena, una de les protagonistes. Expliquen les línies generals de la història dels quatre personatges, que completen el repartiment amb Marta Madueño, Daniel Monedero i Gabriel Bajarano.

L'obra forma part de la programació De Prop, organitzat per l'Ajuntament. També s'entrevista l'actriu Katrin Vankova, nascuda a Bulgària i resident a Catalunya des dels cinc anys, per parlar de l'obra "Cost de vida" de Martyna Major, que va guanyar el Premi Pulitzer de teatre fa dos anys. Es va estrenar a la Villarroel de Barcelona i ara està en gira i arribarà diumenge dia 8 a les 19 hores al Teatre-Auditori. Té direcció de Pau Carrió i compta amb Julio Manrique, Anna Sahún i Pau Roca completant el repartiment que plasma la desigualtat del sistema a través de dos casos diferents de supervivència.

En la seva homilia Eduard Jener parla dels "Espais per a les arts escèniques" confirmant que després de la inauguració del Teatre-Auditori, que ha complert 30 anys, els espais per representar teatre, dansa, circ o música pràcticament no han augmentat a l'espera de la reinauguració del Teatre de la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.