'Molta comèdia' arriba amb aroma a Shakespeare

Eduard Jener convida Fila Zero


  • Comparteix:

Jordi Solà, Ferran de Juan, Eduard Jener i Teresa Canas / Foto: Cugat Mèdia

Jordi Solà, Ferran de Juan, Eduard Jener i Teresa Canas / Foto: Cugat Mèdia

El Grup de Teatre Fila Zero de la Unió Santcugatenca visita el programa per parlar de les representacions, el dissabte 28 a les 20 hores i el diumenge 29 a les 19 hores, de l'obra de Josep Palau i Fabre 'Avui, Romeo i Julieta' al Teatre del Casal de Mira-sol. La seva directora, Teresa Canas, i l'ajudant de direcció Jordi Solà expliquen perquè es va escollir aquesta obra i les seves característiques especials (presència de 15 actrius i 6 actors dalt de l'escenari durant tota la durada de l'espectacle).

ESCOLTA-HO

Al muntatge es presenta un segon escenari per representar l’obra de Shakespeare i els espectadors que la presencien que, d’alguna manera, també es converteixen en protagonistes quan exposen les sensacions personals que neixen de la seva visió del clàssic del geni de Stratford-upon-Avon. També participa en l’entrevista l’actor i coordinador de Fila Zero, Ferran de Juan, amb qui, apart de la seva participació a l’obra, es tracten diferents qüestions vinculades a la progressió de les obres del Teatre de la Unió i de la Sala Clavé en la confiança que en poc temps es podran integrar en els espais d’arts escèniques de la ciutat.

En la seva homilia Eduard Jener tracta precisament d’aquest tema, és a dir, la necessitat d’augmentar els espais per poder assajar i representar les arts escèniques de les moltes entitats de teatre amateur, grups de música amplificada o de clàssica i dansa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.