'Molta comèdia' amb les companyies de teatre de Mira-sol i Valldoreix

Eduard Jener convida a Maite Cuevas, Pere Pastor, Ricard Mariné i Trini Escrihuela


  • Comparteix:

Maite Cuevas, Pere Pastor, Ricard Mariné, Eduard Jener i Trini Escrihuela / Foto: Cugat Mèdia

Maite Cuevas, Pere Pastor, Ricard Mariné, Eduard Jener i Trini Escrihuela / Foto: Cugat Mèdia

Les companyies Mira-sol Teatre i Grup de Teatre Espiral de Valldoreix visiten el 'Molta Comèdia' per parlar de les seves representacions que arriben aquest cap de setmana. El grup mirasolenc portarà a escena l'obra 'Testimoni de càrrec' de la britànica Agata Christie aquest dissabte a les 20 h i diumenge a les 19 h al Teatre de Mira-sol. Per la seva banda, la companyia valldoreixenca escenificarà 'La vida perdurable' de Narcís Comadira aquest diumenge a les 18 h a la Nau de Cultura.

ESCOLTA-HO

Sobre l'obra que representarà Mira-sol Teatre, el mateix director, Pere Pastor, ha explicat al que ha versionat partint de l'original i de la pel·lícula de Billy Wilder que va ser estrenada l'any 1957. Entre els diferents actors que hi actuen, també ha visitat l'estudi Ramon Barnils Ricard Mariné.

Per altra banda, Trini Escrihuela, directora del Grup de Teatre Espiral de Valldoreix, acompanyada de Maite Cuevas, ajudant de direcció, parla sobre 'La vida perdurable' de Narcís Comadira, guanyadora d'un premi convocat pel Centre Dramàtic i Catalunya Ràdio el 1990. L'espectacle serà protagonista a la 29ª Mostra de Teatre de Valldoreix.

En la seva homilia 'La ballem i, sembla, que la seguirem ballant', Eduard Jener parla del Ballet de Barcelona, que actua aquest dissabte al Teatre-Auditori, i de la falta de companyies de dansa potents a Catalunya. També posa en relleu les darreres declaracions de José Carlos Martínez, actual director del Ballet de l'Òpera de Paris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.