El 'Molta Comèdia', sota la batuta de l'Orquestra Simfònica

Eduard Jener entrevista el director artístic de l'OSSC, Josep Ferré


  • Comparteix:

Jener i Ferré / Foto: Cugat Mèdia

Jener i Ferré / Foto: Cugat Mèdia

El director artístic de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré, visita el 'Molta Comèdia' per parlar com a director del concert que es farà aquest divendres al Teatre-Auditori amb el Concert per a violoncel i orquestra en si menor opus 104 d'Antonin Dvorák i la Simfonia núm. 7 en la major opus 2 de Ludwig van Beethoven. També participa el solista de violoncel Pau Codina, nascut a Barcelona el 1988.

ESCOLTA-HO

Va començar a estudiar als cinc anys amb Eulàlia Subirá, graduat posteriorment a l'Escola Yehudi Menuhin de Londres, a la Guildhall School of Músic & Drama i a la Chapelle Musicale Reine Elisabeth de Brusel·les, on va rebre el mestratge de Louise Hopkins i de Gary Hoffmann, entre d'altres. Actualment viu a Dinamarca i és membre de l'Esbjerg Ensemble i del Trio Fortuny amb música de cambra apart de concerts com el que tractem de solista amb orquestra simfònica.

Eduard Jener, en la seva homilia parla del nou disc de la Marató de TV3 i abans d'explicar l'agenda del cap de setmana fa un estudi musical i de contingut de la cançó de Shakira Mebarak i Ripoll, 'Te felicito', que ha batut molts rècords d'audiència i que, com moltes altres figures de la cançó, ha assistit la nit d'aquest dijous a la gala dels premis Grammy Latino, que per primer cop s'ha celebrat a Espanya -a Sevilla-, on la cantant colombiana s'ha endut tres guardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.