Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat: històries personals amb moltes altres capacitats

Maria José Garzón (Catalonia Fundació Creactiva) i Marc Domenech (Taller Jeroni de Moragas), comparteixen al 'Connectats' la seva experiència vital


  • Comparteix:

Marc Domènech (esquerra) i Maria José Garzón (dreta), convidats al 'Connectats' / Foto: Cugat Mèdia

Marc Domènech (esquerra) i Maria José Garzón (dreta), convidats al 'Connectats' / Foto: Cugat Mèdia

La María José Garzón és usuària de Catalònia Fundació Creactiva des de fa uns 9 anys i el somni de la seva vida és presentar un programa de ràdio. Li encanta llegir i també veure sèries antigues. El Marc Domenech és usuari del Servei Ocupacional d'Inserció (SOI) del Taller Jeroni de Moragas i viu en un pis tutelat amb sis persones més des de fa un any i mig. Reconeix que de petit li agradaven les ciències naturals, però ara gaudeix amb la tecnologia i és un fan empedreït de Harry Potter. Tots dos tenen experiència en la ràdio. Participen amb les seves respectives entitats en els espais que fan a Ràdio Sant Cugat. Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que se celebra aquest diumenge, 3 de desembre, la María José i el Marc han compartit al programa 'Connectats' algunes qüestions del seu dia a dia, i alguns dels seus desitjos.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.