El Teatre-Auditori i la Unió, protagonistes al 'Molta Comèdia'

El programador artístic del Teatre-Auditori, Fran Lahera, i el vicepresident de la Unió, Ferran de Juan, visiten el programa


  • Comparteix:

Jener, amb els convidats a l'estudi Ramon Barnils / Foto: Cugat Mèdia

Jener, amb els convidats a l'estudi Ramon Barnils / Foto: Cugat Mèdia

El programador artístic del Teatre-Auditori, Fran Lahera, visita el Molta Comèdia per comentar la segona fase de la programació de l'equipament, que es va presentar aquest dimecres. En total, 33 espectacles d'arts escèniques que començaran el 4 de febrer amb 'La Plaça del Diamant' de Mercè Rodoreda, concretament amb l'adaptació de Ferran Dordal i Carlota Subirós en el marc de la gira del TNC. La programació inclou 12 obres de teatre, també set concerts de música clàssica amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), el Cor i instrumentistes del Gran Teatre del Liceu i la Franz Schubert Filharmonia.

ESCOLTA-HO

En l'àmbit de la dansa, hi haurà cinc espectacles de dansa clàssica, neoclàssica i moderna amb IT Dansa, Les Impuxibles de les germanes Peya, la prestigiosa companyia de dansa francesa Kàfig, Sol Picó i el Ballet Nacional de Cuba. També música amplificada amb Judit Neddermann, Queralt Lashoz, La Ludwig Band i Raül Refree. En l'apartat familiar, espectacles amb el grup Xiula, Leandre Clown i la Maga Melanie.

També visita el programa el vicepresident i secretari de la junta de la societat La Unió Santcugatenca Ferran de Juan per explicar l'actual situació de les obres de l'espai escènic i de les que s'estan fent a la Sala Clavé. Segons les seves declaracions, les obres es troben a punt de finalitzar i es podrà inaugurar aquest teatre la tardor del 2024.

En la seva homilia, Eduard Jener parla precisament d'aquestes dues situacions: continuïtat del Teatre-Auditori amb la nova programació i l'espera del final de les obres del Teatre de la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.