Salvador Brotons, al 'Molta Comèdia'

La música inunda el programa d'Eduard Jener


  • Comparteix:

  / Foto: Cugat Mèdia

/ Foto: Cugat Mèdia

El compositor i director titular de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Salvador Brotons, visita el programa per parlar del concert tradicional de valsos i danses que, com cada any dins de les festes nadalenques, se celebra al Teatre-Auditori de la ciutat. Un concert que aquest any gira per diferents ciutats com l'Auditori de Cornellà, el Centre L'Amistat de Premià de Mar, el Teatre Fortuny de Reus, el Teatre Zorrilla de Badalona, el Teatre La Massa de Vilasar de Dalt, el Teatre Municipal de Montcada i Reixac i l'Ateneu Popular d'Esplugues de Llobregat.

ESCOLTA-HO

Ho fa amb un repertori on hi ha una primera part amb música de Léo Delibes, Jacques Offenbach, Piotr Ílitx Txaikovski i del mateix Salvador Brotons i les seva adaptació de "Nadales populars catalanes", per a orquestra simfònica, que culminarà amb un sardana, l'obertura d'"El Pessebre" de Pau Casals commemorant el 50 aniversari de la seva mort. La segona part del concert estarà dedicada a música de la família Strauss, marxes, polques i valsos i, òbviament, en la part final dels bisos "El bell Danubi Blau" i la "Marxa Radetxky".

Però una novetat remarcable d'aquest any és la participació de la popular actriu Lloll Bertrán,que també ens acompanya via telefònica per comentar la seva presència, una conjunció entre la música programada i la seva característica vis còmica que es completarà amb un recitat del poeta i rapsoda Celdoni Fonoll.

En la seva homilia Eduard Jener parla de la proposta "Car Butaca Buida", una iniciativa pionera al món per omplir totes les butaques del teatres de Catalunya el proper 16 de març.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.