Sant Cugat contribueix a la sostenibilitat alimentària amb la seva participació al projecte Recooperem

Cristina Marquès, cap de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal, ha parlat sobre sostenibilitat alimentària en el programa "Connectats"


  • Comparteix:

Cinc escoles de Sant Cugat participen en el projecte Recooperem / Foto: ACN

Cinc escoles de Sant Cugat participen en el projecte Recooperem / Foto: ACN

Des de la seva creació al 2015, el projecte contra el malbaratament alimentari Recooperem ha recuperat més de 95.000 àpats, evitant generar més de 37.000 quilos de residus i arribant a 4.000 famílies a tota la comarca del Vallés Occidental. Això és possible gràcies als participants del projecte, 58 escoles, cinc empreses i un hospital, que col·laboren per reduir el malbaratament alimentari, especialment a les escoles. A Sant Cugat la xarxa d'agents implicats està formada per 5 escoles, 2 empreses menjador, 2 entitats del tercer sector i l'Ajuntament. El programa Connectats ha parlat amb la Crisitina Marquès, cap de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials al Consell Comarcal del Vallès Occidental i responsable del projecte.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.