'Molta Comèdia' rep la visita de l'Ateneu Santcugatenc

El programa també ha entrevistat la violinista Coloma Bertrán i la la directora del concert de l'OSSC, Virginia Martínez


  • Comparteix:

Toni Ramon i Laura Torres amb Eduard Jener a Cugat Mèdia. /Font: Cugat Mèdia

Toni Ramon i Laura Torres amb Eduard Jener a Cugat Mèdia. /Font: Cugat Mèdia

Toni Ramón, director de projectes i Laura Torres, comunicació i programació cultural de l'Ateneu Santcugatenc visiten Molta Comèdia per explicar la seva oferta cultural dins de l'àmbit de les arts escèniques. En destaca la Cambra de l'Ateneu, en les seves dues versions de primavera i d'estiu, la primera a la sala d'actes i la segona al pati amb el nom de la Cambra a la fresca.

ESCOLTA-HO

També comenten les seves sessions d'òpera a càrrec del tenor Marc Sala que, de forma regular mensualment, ofereixen amb comentaris sobre l'òpera programada al Liceu i/o per la Fundació Òpera de Catalunya. Aquesta, està acompanyada per un tast de vins i també d'actuacions en directe de cantants convidats. Segueix l'entrevista a la violinista Coloma Bertrán que actua aquest capvespre a l'Ateneu amb el seu espectacle "Anima-l", amb música
clàssica, músiques d'arrel i sonoritats híbrides amb violí amplificat, loops, sintetitzador i harmonies vocals.

A continuació entrevista a la directora d'orquestra Vírginia Martínez que parla de la seva trajectòria musical, iniciada quan tenia 6 anys. Amb projecció internacional a partir dels seus estudis al Conservatori de Viena i la seva posterior carrera al capdavant de diferents orquestres, singularment la de la seva terra, la Simfonica de la Región de Murcia . A més de dues temporades a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i del concert de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Aquesta última la dirigirà el divendres dia 16 al Teatre Auditori amb música de Felix Mendelssohn i Ludwig van Beethoven.

En la seva homilia Eduard Jener es pregunta on són els joves de Sant Cugat del Vallès que no assisteixen als espectacles programats especialment per ells, alguns votats d'entre una oferta general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.