ESPECIALS

FESTIVAL PETITS! GRANS! LLIBRES!

Els nens i nenes de Sant Cugat canten entre tots 'La masovera se'n va al mercat'Notícies dels Petits! Grans! Llibres!

Més de 5.000 persones passen per les activitats del Petits! Grans! Llibres!

Prop de 5.000 persones han participat a la 6a edició del festival cultural de la infància Petits! Grans! Llibres!, segons l'Institut de la Infància, organitzador de la iniciativa.

Els contes i la música protagonitzen la segona jornada del Petits! Grans! Llibres!

La 6a edició del festival Petits! Grans! Llibres! continua aquest diumenge al Mercantic amb una desena de propostes. Les activitats començaran a dos quarts d'onze del matí amb una rebuda de música en directe i acabaran a tres quarts de dues del migdia amb una activitat de clausura protagonitzada per l'equip de l'Institut de la Infància.

Petits! Grans! Llibres! busca nova ubicació per encabir l'augment de públic

La 5a edició del festival Petits! Grans! Llibres! ha superat les expectatives de l'Institut de la Infància, ja que les diverses activitats han aplegat prop de 5.000 persones, segons l'organització. La bona resposta a la iniciativa obliga l'Institut de la Infància a estudiar noves ubicacions per instal·lar-hi les activitats, especialment les obertes a la ciutadania, tot i que l'organització vol seguir a Sant Cugat.

Petits i grans omplen el Claustre de contes al festival Petits! Grans! Llibres!

Petits i grans han omplert aquest dissabte el Claustre del Monestir de relats amb el festival Petits! Grans! Llibres!, que ha viscut una jornada multitudinària. Bombolles, contacontes, música i jocs han unit pares, mares i fills al voltant de la literatura en la 5a edició de la iniciativa.

Petits! Grans! Llibres! arrenca una de les seves edicions més 'especials'

El festival Petits! Grans! Llibres! ha donat aquest divendres el tret de sortida oficial a la 5a edició, una de les més 'especials' segons l'organització, ja que es presenta com una iniciativa plenament consolidada i coincideix amb el 10è aniversari de l'Institut de la Infància. El festival ha arrencat amb la màgia de la companyia del Mag Edgard i la música dels alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix.