PETANCA: La selecció santcugatenca guanya el Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La selecció de jugadors santcugatencs de petanca ha quedat campió de la primera edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat. El conjunt local només ha perdut una partida i s'ha imposat amb molta superioritat. El Bon soleil de França, segon, l'Arlon Belga, tercer i l'Alba d'Itàlia, quart, completen la classificació final.

Si hi ha un bon nivell de jugadors aquest fet ha quedat demostrat. Així definia el capità de la selecció santcugatenca de petanca, Bernabé Edo, el primer lloc aconseguit pel seu equip.

Bernabé Edo

Si hi ha un bon nivell de jugadors, l'èxit està assegurat


Després d'aquesta competició i amb la bona harmonia creada entre els jugadors, la selecció santcugatenca ha estat convidada per disputar un torneig a França. Així ho explica Bernabé Edo.

Bernabé Edo

Ens fa molta il.lusió estar al torneig d'Arlon


La propera cita pels jugadors de petanca locals serà aquest diumenge amb el torneig Ferrero Rocher que es disputarà aquest diumenge al camp de futbol de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.