La Coordinadora no estarà a la Mostra Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

La Coordinadora d'Entitats Esportives ha decidit que no assistirà a la Mostra Sant Cugat Actiu per falta de temps per organitzar les activitats. El regidor d'esports, Xavier Cortés, es mostra decebut per la resposta de l'entitat.

La Mostra Sant Cugat Actiu es quedarà sense veure esport. La Coordinadora d'Entitats Esportives ha decidit que cap club anirà a la fira per falta de temps per organitzar les activitats. Aquesta decisió es va prendre ahir a la reunió que es va mantenir a la Floresta.
Ignasi Bassó, president de la Coordinadora, admet que era il·lusionant donar a conèixer els clubs esportius a la ciutat, però la falta de temps i personal de les entitats han estat decisives.
El regidor d'esports, Xavier Cortés, ha admès està decebut ja que l'Ajuntament va oferir a la Coordinadora ser l'ens que liderés la presència dels clubs esportius que integren la mateixa entitat. La resposta negativa de la Coordinadora deixa la mostra sant cugat actiu sense representació esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.