Enguany, més participació a la pedalada de BTT


  • Comparteix:

La novena edició de la pedalada de BTT estableix un nou rècord de participació. Enguany han pres part 323 corredors, que deixen enrera els 305 de l'any passat. La prova, oberta a tothom, també ha comptat amb la participació d'alguns atletes que han aprofitat per fer un entrenament especial. La Via Verda, present amb una carpa, ha recollit signatures de suport entre els participants.

Ni la forta calor d'aquest dies ha estat un argument de pes per tirar enrera els ciclistes. Grans i petits, homes i dones han pres la sortida al Parc de la Pollancreda amb el propòsit de passejar per Collserola. Els participants han pogut optar entre els 30 quilòmetres del recorregut llarg i els 13 del cur, segons el seu estat de forma.

Xavi Requeno, responsable de l'OMET, organitzadora de la prova, assegura que la participació en aquesta activitat va a més.


Xavi Requeno

La participació manté una línia ascendent, tot i que pensavem que la calor els podria fer repensar-ho a última hora.


A més de l'organització, també han estat presents els patrocinadors de la pedalada, Clinicsports, El Corredor, i la Via Verda que ha aprofitat per recollir signatures de suport a aquesta iniciativa. El projecte de la Via Verda de Barcelona, que espera el vist-i-plau de la Generalitat, rep el suport de diferents ajuntaments del Vallès entre ells el de Sant Cugat. Les vies verdes són antics traçats ferroviaris remodelats en circuits d'accès per a les persones i vehicles no motoritzats.

La prova s'ha desenvolupat sense incidents. Segons l'organització només s'han produit algunes caigudes sense conseqüències.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.