Zabalbescoa finalitza 3r de Catalunya en la seva 1a competició de sots15


  • Comparteix:

El santcugatenc Erik Zabalbescoa s'estrena a la categoria sots15 d'esquaix amb un esplèndit resultat. El santcugatenc finalitza tercer al Campionat de Catalunya.El pare de l'esportista, Patrik Zabalbescoa, reconeix que per ser competitiu a la nova categoria ha de treballar la resistència i la part física.

A l'estiu Eric Zabalbescoa va fer 13 anys i va pujar de categoria. Amb aquest canvi, el santcugatenc s'ha d'enfrontar a rivals la majoria dels quals són més grans que ell.

Aquest cap de setmana, el santcugatenc s'ha estrenat a les competicions sots-15. I ho ha fet deixant clar que tot i ser dels més petits el seu nivell de joc és molt alt. Zabalbescoa ha finalitzat tercer al Campionat de Catalunya d'esquaix després de guanyar sense dificultats el partit pel bronze.

El pare de l'esportista, Patrik Zabalbescoa, elogia l'actució del palista i explica que va caure a les semifinals després de disputar un molt bon partit.

Patrik Zabalbescoa

L'Erik va caure eliminat a les semifinals però va disputar un molt bon partit


Tot i el bon resultat en aquesta català, el santcugatenc ha de treballar molt la part física. En aquesta nova categoria, el palista es trobarà amb rivals que tenen fins a 15 anys i la diferència d'edat es nota sobre tot en la resistència. Malgrat això, el seu pare assegura que l'Erik està a l'alçada dels seus rivals en quant a nivell tècnic.

Patrik Zabalbescoa

L'Erik té un bon nivell tècnic, però ha de preparar més la part física i de resistència


La pròxima competició del santcugatenc serà l'Esquaix Malibú de Sabadell al mes de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.