Pericos col·labora amb el mundialet


  • Comparteix:

El Mundialet Multicultural de futbol 7 s'inicia aquest diumenge organitzat per l'Associació Multicultural Sant Cugat i amb la col·laboració de l'Espanyol a través de la Penya Pericos de Sant Cugat. Equipacions esportives i la disputa de la final a la ciutat esportiva de Sant Adrià són fruït d'aquest acord.

Per voluntat integradora i per fomentar el periquisme entre els immigrants, la Penya Pericos de Sant Cugat ha decidit implicar-se en la disputa d'aquest mundialet. Una competició que s'inicïa aquest cap de setmana i que s'allargarà, amb partits cada diumenge, fins al proper 23 de desembre a la zona de la Guinardera. Tot i que les inscripcions estan obertes fins divendres, ja està confirmada la presència de vuit conjunts, integrats per jugadors de Veneçuela, Colòmbia, Ecuador, Bolívia, República Dominicana o Rússia. El president de l'Associació Multicultural de Sant Cugat, Diego Castelo, ha volgut destacar la importància d'aquesta col·laboració.

Diego Castelo

És molt impotrant, tant per nosaltres com per vosaltres. Això afavoreix la integració dels nous ciutadans


La intenció, per part de totes dues parts, és la de prolongar aquest acord durant les properes temporades. De fet, fins i tot podem avançar que ja es treballa en la celebració d'un mundialet junior de cara a l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.