Aventura i jocs tradicionals


  • Comparteix:

Uns 70 nens de P5 i primer de primària han participat a l' 'Aventura al Parc Central' dins del programa d'Esport en Edat Escolar organitzat per l'OMET. Els participants han anat en bicicleta i patins pel parc, han fet un circuit d'habilitats i han practicat jocs tradicionals com el llançament de ferradura o la recollida de panís.

El nens i nenes i les seves famílies han gaudit d'un matí d'esport i jocs al Parc Central. Des de les deu (10:00h) fins a dos quarts d'una del migdia (12:30h) han muntat en bici, patins i també han superat un circuit d'habilitats amb salts i curses. A més, els nens han pogut desenvolupar les seves habilitats en una cursa d'orientació pel mig del Parc Central.

Posterioment, s'han fet jocs tradicionals com el llançament de ferradura, llançament de bitlles, recollir panís i un joc típic del Pakistan conegut com kabaddi.

El coordinador d'activitats puntuals de l'OMET, Agustí Castillo, valora que els nens puguin fer esport envoltats de natura.

Agustí Castillo

Aquest espai és idoni perquè els pares poden estar molt a prop dels nens i poden practicar esports i jocs que potser no tenen al seu abast normalment.




Amb aquesta jornada d' 'Aventura al Parc Central' es tanca la present temporada d'activitats d'iniciació esportiva organitzades per l'OMET.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.