Tennis, padel i natació en el campus del CN Sant Cugat


  • Comparteix:

Els participants de les estades gaudiran del tenis.

Els participants de les estades gaudiran del tenis.

Un total de 300 nens de 3 a 12 anys participen a les estades d'estiu organitzades pel Club Tennis Natació Sant Cugat. El campus es duu a terme aquest mes i la primera quinzena de setembre. El gerent del club, Francesc Costa, destaca que enguany totes les activitats es fan a les instal·lacions del club.

El campus del Club Tennis Natació Sant Cugat segueix buscant activitats innovadores per als nens que hi participen cada estiu. Les activitats que es duen a terme en aquestes estades són el tennis i la natació amb la nova incorporació del pàdel. Una altra de les diferències d'aquest any és que els participants poden escollir entre el torn de matí i el de tarda. Aquest fet ha provocat que la franja del matí tingui una participació més alta que en edicions anteriors.

El gerent del club, Francesc Costa, planteja propostes per a anys vinents.

Francesc Costa

Ens agradaria fer una acampada amb els nens que s'hi vulguin inscriu-re i dins les activitats que es fan el pàdel fer-lo d'una manera més professionalitzada.




A més de les estades d'estiu, el Club Tennis Natació Sant Cugat organitza un curs intensiu de tennis per 70 participants i una estada de competició per als nens que competeixen durant la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.