L'esport és el protagonista de la festa


  • Comparteix:

La Festa de la Gent Gran se celebra aquest dissabte

La Festa de la Gent Gran se celebra aquest dissabte

Aquest dissabte se celebra la Festa de la Gent Gran amb l'esport com a protagonista. El tai-txi, el gimnàs de manteniment i el pilates, entre d'altres, seran les activitats principals d'una festa organitzada per l'Ajuntament a través de l'OMET.

Ha estat una proposta de la Taula per a la Gent Gran el fet que l'esport sigui un dels protagonistes durant la festa. La plaça d'Octavià serà l'escenari d'activitats com el tai-txi, el gimnàs de manteniment, l'educació postural, el pilates i els balls de saló. El coordinador de la Festa de la Gent Gran, Pau Romans, creu que aquesta celebració servirà per donar a conèixer el que l'OMET fa.

Pau Romans

Donat que és el primer cop que ho organitzem ens ho agafem amb moltes ganes. És una manera de donar a conèixer a tot el poble el que fem.



A més de les activitats de la plaça d'Octavià, també hi haurà jocs tradicionals, a la plaça de l'Om, i esports tradicionals, al passeig Paga-li Joan. La Festa de la Gent Gran se celebra aquest dissabte des de les quatre fins les vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.