Èxit organitzatiu i participatiu de la Nit de l'Esport


  • Comparteix:

Foto de família dels Premis Esport en Marxa

Foto de família dels Premis Esport en Marxa

Prop de 300 persones han assistit a la 13a edició dels Premis Esport en Marxa, emmarcada dins la 4a Nit de l'Esport. L'acte, organitzat per Cugat.cat i patrocinat per Opel Autocugat i el 'Diari de Sant Cugat', s'ha celebrat al Teatre-Auditori. L'alcalde, Lluís Recoder, destaca que la celebració d'aquest nit és una mostra més de la importància que té l'esport a la nostra ciutat.Reviu la Nit de l'Esport a Cugat tv

Segons l'organització la 4a Nit de l'Esport ha estat tot un èxit. L'alcalde, Lluís Recoder, ha subratllat a Cugat.cat la feina dels esportistes i club de la ciutat.

Lluís Recoder

Vull donar les gràcies als esportistes, als clubs pel seu esforç en teixir l'esport a Sant Cugat i a les directives de totes les entitats esportives.


De la seva banda, la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha destacat l'orgull que representa l'esport per a Sant Cugat.

Mònica Lablanca

Sóc una santcugatenca orgullosa que l'esport sigui un dels valors que identifiquen la nostra ciutat.


La vetllada, que ha tingut format de sopar-espectacle, ha comptat amb el mag Selvin per amenitzar la prèvia a l'entrega dels 10 guardons. Una gala on han estat presents els dos patrocinadors, Opel Autocugat i el 'Diari de Sant Cugat'. El patrocinador de la quarta Nit de l'Esport, el gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre, ha assenyalat la importància de cuidar la base.

Josep Maria Negre

És important el treball de planter per part dels clubs. El millor exemple és el Barça i us anim-ho a tots a seguir el seu camí



La 4a Nit de l'Esport ha comptat amb la presència de tots els grups polítics de la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Em plau felicitar-vos per l'èxit organitzatiu i participatiu. Molt bé !!! Cal seguir fomentant l'esport de casa nostra. Informativament trobo a faltar un annex que faci saber als santcugatencs qui estava representat entre les 300 persones assistents i qui eren els nominats (clubs, entitats, personatges) a cada un dels guardons. Enhorabona !!! L'esport de Sant Cugat més actiu que mai.

Esport de Sant Cugat. Enviat el 18/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.