L'esport femení triomfa als Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

La 13a edició dels Premis Esport en Marxa corona l'esquiadora Anna Cohí amb el premi al millor esportista de l'any, fa un reconeixement especial a la trajectòria del jugador de l'Handbol Sant Cugat Juanjo González i atorga el premi especial del jurat a la 25a edició de la Cursa Popular de la Floresta. L'acte, que s'ha celebrat al Teatre-Auditori, ha repartit set guardons més amb l'esport femení com a protagonista.

L'esport femení ha tingut un gran protagonisme en aquests premis, que han reconegut els mèrits de moltes esportistes santcugatenques. L'esquiadora amb discapacitat visual Anna Cohí, tercera al mundial de Corea en eslàlom, campiona d'Espanya de gegant i campiona d'Europa en eslàlom i supercombinada, s'endú el premi a millor esportista de l'any. Cohí ha volgut destacar l'orgull que representa ser reconeguda com a la millor esportista de la ciutat.

Anna Cohí

Estic molt agraïda, és una cosa molt important i també una responsabilitat. S'agraeix molt i és un orgull.


El Club Voleibol Sant Cugat ha rebut dos premis, un a la millor direcció esportiva i l'altre al millor equip infantil, que ha estat per al conjunt cadet, subcampió d'Espanya. Les altres triomfadores de la nit han estat les germanes Júlia i Bàrbara Pla, subcampiones d'Europa i setenes al mundial en la seva primera participació amb la selecció espanyola de rugbi. En total, quatre guardons destinats a l'esport femení santcugatenc, encapçalats per Anna Cohí, una de les grans triomfadores de la nit.

Dos esdeveniments esportius tradicionals de casa nostra també han rebut el seu reconeixement. La 25a edició de la Cursa Popular de la Floresta ha rebut el premi especial del jurat i 10a edició del cros Ciutat de Sant Cugat s'ha endut el premi per la promoció de l'esport base.

Un altre dels protagonistes de la nit ha estat l'AXA Sant Cugat, premiat amb el guardó al millor equip pel seu ascens a la Nacional A de futbol sala. Un ascens que també ha conduït el tècnic de l'equip, Jaime Martínez, a rebre el premi al millor entrenador.

El Programa Special Hockey, destinat a integrar esportistes amb discapacitats psíquiques a través de l'hoquei herba, ha rebut el premi a la millor projecció social .

El premi més emotiu ha estat per a l'exjugador de l'Handbol Sant Cugat Juanjo González, guardonat per la seva trajectòria esportiva vinculada al club santcugatenc. González es mostra molt emocionat per rebre aquest guardó.

Juanjo González

Que la gent reconegui el teu esforç és el màxim que es pot demanar. T'omple de goig veure que el treball de tants anys arriba a més gent del que t'havies pensat.





La 13a edició dels Premis Esport en Marxa, enmarcada en la 4a Nit de l'Esport, s'ha celebrat al Teatre-Auditori amb la presència de més de 300 presonalitats de l'esport local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.