Arriba la Primera Jornada d'Entrenadors organitzada per la Coordinadora


  • Comparteix:

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

La Coordinadora d'Entitats Esportives organitzarà el proper dia 10 de juliol al Centre d'Alt Rendiment (CAR) la Primera Jornada d'Entrenadors. Aquest acte té com a objectiu millorar la formació dels tècnics dels clubs esportius de la ciutat. El president de la Coordinadora, Ignasi Bassó, afirma que és molt important que els tècnics de diferents esports comparteixin coneixements.

El prestigiós psicòleg del CAR, Pep Marí, serà el ponent de la xerrada que portarà com a títol 'Les necessitats psicològiques d'un entrenador' i que anirà adreçada a tots els entrenadors i directius de les entitats esportives que formen part de la Coordinadora, l'organitzadora de l'acte.

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, afirma que l'objectiu és que els tècnics esportius de diferents esports es coneguin i comparteixin coneixements.

Ignasi Bassó

L'objectiu principal és que els tècnics de diferents esports comparteixin els punts comuns en la formació dels jugadors.


A l'acte hi estan convidats entrenadors i directius de primer nivell com el tècnic del FC Barcelona de bàsquet, Xavier Pascual, el responsable de les relacions externes del club blaugrana, Manel Estiarte, i el secretari tècnic de la secció d'hoquei patins del conjunt barcelonista, Quim Paüls.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.