La psicologia aplicada al món de l'entrenador


  • Comparteix:

La 1ra Trobada de Tècnics i Entrenadors organitzada per la Coordinadora d'Entitats Esportives ha aplegat una cinquantena de participants que han gaudit d'una xerrada dirigida pel psicòleg esportiu del CAR, Pep Marí. A la trobada, que ha tingut lloc al Novotel, també hi han participat l'exentrenador del Barça d'hoquei patins Quim Paüls i el regidor d'Esports, Xavier Amador.

Durant dues hores, el psicòleg esportiu del CAR, Pep Marí, s'ha dedicat a repassar les necessitats psicològiques dels entrenadors amb els assistents. Aprendre a controlar les emocions, dirigir el grup, la gestió de l'entorn i la transmissió de coneixements han estat els punts tractats.

El psicòleg esportiu Pep Marí comenta el grau d'importància de la psicologia dins el món de l'esport.

Pep Marí

Per ser bons entrenadors la psicologia no només ha de ser una assignatura de la formació. Ha d'apassionar els entrenadors. Al que no li agradi la psicologia que no es faci entrenador.










De la seva banda, el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, creu que aquesta 1ra Trobada de Tècnics i Entrenadors ha tingut molt bona resposta per part de la gent.

Ignasi Bassó

M'ha agradat molt la participació de tots els tècnics. L'objectiu s'ha acomplert i ja pensant en la propera.

Des de la Coordinadora d'Entitats Esportives ja s'està pensant en repetir l'experiència amb d'altres temàtiques com a fil conductor, intentant comptar també amb representants de primer nivell, com en aquest cas ha estat l'exentrenador del FC Barcelona d'hoquei patins, Quim Paüls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.