Gervasi Deferr, nou responsable tècnic de gimnàstica del CAR


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Gervasi Deferr

Imatge d'arxiu de Gervasi Deferr

Gervasi Deferr serà el nou responsable tècnic de gimnàstica al CAR de Sant Cugat. Deferr, dues vegades campió olímpic, compaginarà aquest càrrec amb els entrenaments en el Club de Gimnàstica Gervasio Deferr. L'exgimnasta va anunciar la seva retirada aquest dilluns rebent l'homenatge d'esportistes i familiars.

Després de més de quinze anys al més alt nivell, el gimnasta nascut a Premià de Mar ha decidit retirar-se a l'edat de 30 anys. Però Gervasi Deferr estarà lligat al món de la gimnàstica des de dues vessants, continuant com entrenador en el Club de Gimnàstica Gervasio Deferr i estrenant càrrec com a responsable tècnic al CAR.

D'aquesta manera Deferr podrà compartir tots els seus coneixements del món de la gimnàstica, on ha sumat tres medalles olímpiques, dues d'or i una plata, destacant en les especialitats de terra i salt sobre cavall, i és l'únic català que ha estat dues vegades campió olímpic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.